İzleyiciler

20 Kasım 2016 Pazar

Maybelline Age Rewing Kapatıcı |İzlenimlerim


      Son günlerde çokça adını duyuran ve ülkemize yeni gelen Maybelline Age Rewing kapatıcıdan sizlere bahsetmek istiyorum. Gratis'te indirime girince alıp denedim.
   Şık bir görüntüsü var. Üst tarafı sünger aplikatörlü. Bordo kısmı çevirdiğimde ürün süngere geliyor. Zamanla süngerde ürün birikeceği için pek hijyenik olduğunu söyleyemeyeceğim. Ancak Maybelline markası süngerin antimikrobiyel olduğunu söylüyor.

      İnce yapılı bir kapatıcı. Ne kadar cilt kusurlarım olmasa da pek kapattığı söylenemez. Göz altlarımda fazla morluklarım yok. Göz altlarıma uyguladığımda bir parlaklık ve aydınlık veriyor. İnce yapılı olduğu için çizgilere dolmuyor. Ancak nemlendirici kullanmadığımda kuru bir görüntü veriyor.

      Fiyatına gelirsek böyle küçük ve kapatıcılık oranı az olduğu için biraz tuzlu olduğunu düşünüyorum. Tabii indirimli fiyatları yakalarsınız daha uygun olur. Fiyatı 30TL ancak ben indirimli 14. 90 TL ye aldım.

 Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. Yorum bırakırsanız okumaktan zevk alırım.


ÇEKİLİŞİME KATILMAK İSTERSENİZ BURAYI TIKLAYARAK KATILABİLİRSİNİZ.

15 Kasım 2016 Salı

ÇEKİLİŞ VARR

Arkadaşlar ilk çekilişimi yapıyorum yılbaşı için. Herkes katılabilir.
Kazanana bu nivea yüz temizleme setini hediye edeceğim.
📍Katılım şartları
💄blogumu takip etmek
💄yorum kısmına isminizi ve size ulabileceğim e-posta adresinizi yazmanız yeterli olacaktır.
Türkiye içi katılımlar gecerlidir.
Aralık 15 son gündür. 17 aralıkda açıklayacağım.
Hepinize bol şans...
(Kargo bana aittir.)
Arkadaslar cekilis sonuslandi.
İnstagramdan katılan arkadaşlardan @bimakyajarası kazandı.
Katılımlarınız için teşekkürler.

11 Kasım 2016 Cuma

Denebunu.com

      Denebunu.com son günlerde bu siteyi duymayan kalmamıştır. Bu platform size dünyaca ünlü markaların ürünlerini ücretsiz denemenize imkanı sunuyor. Evet, yanlış duymadınız, korgo dahil tamamen ücretsiz. Size gönderilen ürünler tester ve deneme boyu ürünlerdir. Tek yapmanız gereken bu ürünleri denedikten sonra sitede sorulan soruları cevaplamanız.

      Ürünleri siteye üye olduktan sonra profiline uygun ürün olunca sana e-posta ile bildiriyorlar. Ürünler sınırlı sayıdadır. Bu yüzden acele etmemiz gerekiyor. Bir an önce ürün talebinde bulunmalıyız. Ürünler 5 gün içerisinde adrese geliyor.

      Bende üye oldum ve bir an önce gönderecekleri ürünleri denemek istiyorum. Kafanıza takılan bir soru varsa sitede sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

      Bir an önce üye olmak ve ürün denemek istiyorsanız sizde hemen denebunu.com dan üye olabilirsiniz.

2 Kasım 2016 Çarşamba

Diş Beyazlatma Yöntemi


      Herkes dişlerinin beyaz görünmesini ister. Aslında bu pek de zor değil. İşte evde uygulayabileceğiniz birkaç yöntemi sizlerle paylaşıyorum.


 1. YÖNTEM
      Islatmış olduğunuz diş fırçanızı karbonata batırıyorsunuz. Bununla dişlerinizi 1-2 dakika diş etlerine değdirmeden fırçalayın. Farkı hemen göreceksiniz.

 2. YÖNTEM
   Bir çay kaşığı karbonat
   Birkaç damla limon suyu
   Birkaç damla zeytinyağı
      Bunları karıştırıp birkaç dakika fırçalarsanız dişlerinizin beyazladığını görürsünüz.

 3. YÖNTEM
      Birkaç tane çileği püre haline getirip biraz karbonat ile karıştırın. Bununla 1-2 dakika dişlerinizi fırçalayın. Çilekle diş beyazlatma da çok iyi bir yöntemdir.