İzleyiciler

20 Kasım 2016 Pazar

Maybelline Age Rewing Kapatıcı |İzlenimlerim


      Son günlerde çokça adını duyuran ve ülkemize yeni gelen Maybelline Age Rewing kapatıcıdan sizlere bahsetmek istiyorum. Gratis'te indirime girince alıp denedim.
   Şık bir görüntüsü var. Üst tarafı sünger aplikatörlü. Bordo kısmı çevirdiğimde ürün süngere geliyor. Zamanla süngerde ürün birikeceği için pek hijyenik olduğunu söyleyemeyeceğim. Ancak Maybelline markası süngerin antimikrobiyel olduğunu söylüyor.

      İnce yapılı bir kapatıcı. Ne kadar cilt kusurlarım olmasa da pek kapattığı söylenemez. Göz altlarımda fazla morluklarım yok. Göz altlarıma uyguladığımda bir parlaklık ve aydınlık veriyor. İnce yapılı olduğu için çizgilere dolmuyor. Ancak nemlendirici kullanmadığımda kuru bir görüntü veriyor.

      Fiyatına gelirsek böyle küçük ve kapatıcılık oranı az olduğu için biraz tuzlu olduğunu düşünüyorum. Tabii indirimli fiyatları yakalarsınız daha uygun olur. Fiyatı 30TL ancak ben indirimli 14. 90 TL ye aldım.

 Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. Yorum bırakırsanız okumaktan zevk alırım.


ÇEKİLİŞİME KATILMAK İSTERSENİZ BURAYI TIKLAYARAK KATILABİLİRSİNİZ.

9 yorum:

  1. Merhaba;
    Bende bu ürünü merak edıyorum ama goz altlarımın kapanmaya cok ıhtıyacı olmadıgından denemedım. Çokta iyi değil demek ki:)

    iyi günler dilerim

    https://behappymakeupp.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ewt cnm fazla kapatmiyor aydinlatiyor sadece😊

      Sil
  2. Çok merak ediyordum bu ürünü çok iyi olmuş bu yazı. Sana bir sorum olacaktı müsait olduğunda geri dönüş yaparsan çok Mutlu olurum, hayırlı günler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba yeni keşfettim ve takibe aldım bende bekliyorum😊
    bayankirpikk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Çok büyük indirimle almışsın güle güle kullanman dileğiyle :) Bu arada yeni keşfettim seni takipteyim bana da beklerim :)

    http://makyajbox.blogspot.com.tr/
    ve
    http://berilcimcime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Hafif yapılı sevdiğim bir kapatıcı oldu benim..Blogunuzu takibe alamıyorum yalnız, hata veriyor gadgetiniz :/ Sorun sadece bendemi bilemiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baskabir arkadas takibe almis sorun yok galiba😊

      Sil